Themabijeenkomst2019-03-24T13:58:09+00:00

Het innerlijk kind

Dit jaar starten we met THEMABIJEENKOMSTEN, waarbij een onderwerp wordt uitgediept en gedeeld met alle aanwezigen. Er is ruimte voor oefeningen en onderlinge uitwisseling voor een bepaald thema. Er zijn drie themabijeenkomsten geagendeerd (als pilot project). Na afloop zullen we inventariseren of deze extra PEP-activiteit aan een behoefte voldoet. Een themabijeenkomst gaat door bij een minimale opgave van 10 deelnemers.

Tijdens deze tweede themabijeenkomst is het de beurt aan Jamilla el Mansouri. Zij laat ons kennismaken met ons innerlijk kind en de relatie tussen dit kind en ons enneagramtype. Jamilla laat ons zien hoe zij als coach/counselor met mensen werkt die trauma’s hebben ervaren of die nog ‘vastzitten’ in hun innerlijke kind. We maken kennis met de wijze waarop het enneagram ingezet kan worden om innerlijke kind stukken te helen. Het beloofd wederom een inspirerende ochtend te worden.

(Foto afkomstig van pixabay.com)

Datum eerstvolgende themabijeenkomst

Zondag 23 juni 2019

Locatie

Het ampt in Nijkerk: https://www.amptvannijkerk.nl/

Programma

9.15 inloop
9.30 start programma
11.00 pauze met koffie en thee
12.30 afronding

Na afloop is er gelegenheid om in het restaurant te blijven lunchen. De kosten daarvoor zijn voor eigen rekening

Kosten Themabijeenkomst

De themabijeenkomsten zijn bedoeld voor deelnemers van het platform en geïnteresseerden met een coach achtergrond die kennis hebben van het enneagram. Voor de bijeenkomst wordt € 10 gevraagd om de kosten van de locatie te dekken.

Graag contact in gepast geld af te rekenen. (Pinnen is helaas niet mogelijk).

Aanmelden

Geef je op door een mail te sturen naar info@enneagramplatform.nl
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze secretaris, Diny Eggen, 06-13 802 679.

Je kunt deelnemen als je participant van het PEP bent of basiskennis van het enneagram hebt en geïnteresseerd bent in één van de opleidingen.