Themabijeenkomst2019-11-09T13:40:13+00:00

Principes van het Energetisch werken met het Enneagram

Dit jaar starten we met THEMABIJEENKOMSTEN, waarbij een onderwerp wordt uitgediept en gedeeld met alle aanwezigen. Er is ruimte voor oefeningen en onderlinge uitwisseling voor een bepaald thema. Er zijn drie themabijeenkomsten geagendeerd (als pilot project). Na afloop zullen we inventariseren of deze extra PEP-activiteit aan een behoefte voldoet. Een themabijeenkomst gaat door bij een minimale opgave van 10 deelnemers.

Van klacht naar kracht

Energetisch werken met het enneagram

Leo Castelein zal ons deze middag meenemen in de wereld van het energetisch werken als gids, met het Enneagram als plattegrond. Leo heeft een zéér ruime ervaring met deze materie; dus het belooft een intensieve, interessante en leerzame themabijeenkomst te worden.

Energetisch gidsen met het Enneagram is gericht op bewustwording en loslaten van de dwalingen van de persoonlijkheid. Daarmee houd je op met het weggaan van de stilte, intelligentie en wijsheid van je essentie of oorspronkelijk gezicht. Die weg terug naar je essentie zullen we verkennen en er ook zelf mee experimenteren. Aan het einde van de middag heb je, op het niveau van een intensieve kennismaking, inzicht gekregen in en ervaring met het energetisch werken met het Enneagram.

Datum eerstvolgende themabijeenkomst

Zondag 24 november 2019

Locatie

Het ampt in Nijkerk: https://www.amptvannijkerk.nl/

Programma

inloop: 12.45 uur
start programma 13.00 uur
pauze met koffie en thee
afronding 17.00 uur

Tijd: 13.00 uur – 17.00 uur

Kosten Themabijeenkomst

De themabijeenkomsten zijn bedoeld voor deelnemers van het platform en geïnteresseerden met een coach achtergrond die kennis hebben van het enneagram. Voor de bijeenkomst wordt € 10 gevraagd om de kosten van de locatie te dekken.

Graag contant in gepast geld af te rekenen. (Pinnen is helaas niet mogelijk).

Aanmelden

Geef je op door een mail te sturen naar info@enneagramplatform.nl
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze secretaris, Diny Eggen, 06-13 802 679.

Je kunt deelnemen als je participant van het PEP bent of basiskennis van het enneagram hebt en geïnteresseerd bent in één van de opleidingen.